Het stuur is aan jou!

Sturen met stuur! Bij stuur houden we van een hands-on mentaliteit. Niet alleen in onze eigen aanpak, ook in wat we opleveren voor de klant. Praktische toepasbaarheid staat voorop. Geen lange rapporten of theoretische adviezen, wel concrete plannen die jouw bedrijfsprocessen direct verbeteren en werkbaar zijn voor de organisatie.

navigatie voor je organisatie

Diensten van stuur

Stuur helpt ondernemers richting te geven aan hun organisatie. Is je bedrijf de afgelopen jaren flink gegroeid of juist toe aan een volgende stap? Is de focus binnen je organisatie veranderd of kan verandering niet langer uitblijven? En vind je het lastig hier vorm en invulling aan te geven… dan wordt het tijd voor structuur, overzicht en een duidelijke koers, zodat jij – als ondernemer – gas kunt blijven geven op zaken waar je goed in bent en waar je blij van wordt… back to your core dus!  De diensten van stuur zijn gekoppeld aan het stuur van stuur. Je kunt onze diensten los van elkaar inzetten of combineren met elkaar. Samen bekijken we wat het beste past bij jouw vraag. 

Dashboarding

Wij helpen je met het behalen van je doelstellingen met sprekende managementrapportages en het monitoren van je KPI’s.

Doelen bepalen

Wij helpen je met de vertaling van je strategie naar concrete doelen. Dit doen we door gebruik te maken van Hoshin planning. Hoshin planning is, wat ons betreft, de aanpak om te komen tot een scherp gestelde strategie en focus.

Procesverbetering

Door nieuwe processen te implementeren of bestaande processen te optimaliseren, helpen we je verder op weg. We geven je praktische tools in handen om je organisatie en mensen goed te besturen.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

We helpen je graag! Laten we kennismaken.
Scroll naar boven