Wij zijn stuur

Stuur bestaat uit Bokie en Sanne… een ‘match made in heaven’ als het om bedrijfsprocessen gaat. Allebei brengen we onze eigen expertise in.

Missie: stuur in eigen handen

Vanuit stuur willen we ondernemers en organisaties die vastlopen in hun groei, ambitie of uitdaging, zelf aan het stuur van hun onderneming zetten om een volgende stap te kunnen zetten.

Visie

Om ondernemers in hun kracht te zetten, zorgen we voor een stevig fundament waarin we alle basisprocessen standaardiseren. Als die goed verankerd zijn en soepel lopen, geeft je dat als ondernemer meer flexibiliteit en vrijheid.

Wat wij doen

Zo pakken we de zaken aan bij stuur!

Bij stuur houden we van een hands-on mentaliteit. Niet alleen in onze eigen aanpak, ook in wat we opleveren voor de klant. Praktische toepasbaarheid staat voorop. Geen lange rapporten of theoretische adviezen, wel concrete plannen die jouw bedrijfsprocessen direct verbeteren en werkbaar zijn voor de organisatie.

Hoofdzaken scheiden we van de randzaken. We creëren structuur en overzicht, zodat jij als ondernemer lucht in je hoofd krijgt en je vol energie kan richten op je kerntaken.

Stuur van stuur

Scroll naar boven